Team activiteiten

PLUK wil een podium bieden als aanjager van het groene leven met activiteiten die niet alleen goed zijn voor de eigen organisatie maar ook voor de aarde.

Welke team activiteiten staan de komende tijd op de agenda:

Activiteiten

Omlijst je meeting met één van de hieronder genoemde activiteiten. Er is van alles mogelijk, zowel op ons eigen terrein als daarbuiten. Volop groene inspiratie.

Informeer naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Sessies in de buitenlucht

Bij goed weer kun je voor de afwisseling van je meeting gebruik maken van de omliggende tuin. Denk hierbij aan verschillende werkvormen die je buiten kunt inzetten, als fysieke teamactiviteit of een gerichte oefening om de samenwerking tussen teamleden te bevorderen.

Natuurworkshop

In de inspirerende workshop #spiegelvandenatuur bieden we 10 natuurinzichten, variërend van natuurlijke principes voor verandering, wendbaarheid, feedbackloops en zelfsturing tot experimenteren. Afhankelijk van de beschikbare tijd kan een workshop van 1 uur tot een dagdeel worden geboekt.

Rust en bezinning met yoga

Heb je behoefte aan een moment van rust en bezinning in je dag, ter afwisseling van de meeting of juist aan het begin? Denk dan eens aan een yogasessie. Ik werk samen met verschillende yogadocenten die allerlei vormen van yoga aanbieden, van Poweryoga tot Yin, en een onderdeel op maat kunnen aanbieden.

Lokale bierproeverij

Brabant kent veel kleine brouwerijen en zelfs Dongen heeft een heuse eigen bierbrouwerij: Opener. Op verzoek kunnen we een bierproeverij verzorgen van een aantal speciaalbieren waarbij alle zintuigen worden ingezet. Een proeverij van andere streekproducten is ook mogelijk.

Kookworkshop

In de buitenlucht kan met een kleine groep samen worden gekookt op de OFYR op de vuurschaal. Onder begeleiding van een echte chef bereid je met elkaar een lunch of diner om het daarna gezellig met elkaar op te eten. Voor het echt outdoor gevoel!

Paarden coaching

Teambuilding met paarden! I.s.m. Coach & Kudde kan een break-out sessie worden georganiseerd met een door jullie gekozen thema begeleid door professionele paardencoaches. De activiteit is geschikt voor iedereen, ervaring met paarden is niet nodig.

Schilder workshop

Met je team één groot schilderij maken, bestaande uit verschillende kleine puzzelstukjes die samen een kunstwerk vormen. Vantevoren is er overleg over het te verbeelden thema. En heel leuk om daarna in jullie kantoor op te kunnen hangen.

Wildpluk wandeling

Beleef, proef en stap in het buitenleven met deze workshop. Onder begeleiding van een ervaren wildpluk gids gaan we op zoek naar eetbare planten, bessen en bloemen. Wat je gister nog zag als onkruid wordt vanaf nu wel misschien de inhoud van je salade.