Over PLUK

De natuur heeft al miljoenen jaren geleden uitgevonden wat werkt en wat niet. Bij PLUK trainingslocatie ‘van groei naar bloei’, is de invloed van de natuur elke dag aanwezig. We zien het bij de groeicyclus van de oude fruitbomen in onze tuin, die elk voorjaar weer hun bloesem dragen als voorbode van het fruit dat ze later in het jaar produceren. In zon, regen en wind, in een cyclus die meedraait op het ritme van de seizoenen. Voor alles is een ritme en een tijd. Hoe kunnen we leren door af te kijken van de natuur?

Alles in de natuur dat probeert te blijven groeien, vernietigt zichzelf of de omgeving waarin het gedijt. Wij geloven meer in de focus op bloei, impact maken op een betekenisvolle manier, waarin het welzijn van mens, dier en natuur centraal staat.

Floreren als persoon of als team

Met PLUK trainingslocatie bieden wij een fijne en inspirerende plek waar je als vanzelf wordt geïnspireerd door de natuur, de tuin en het buitenleven, zodat je in staat bent om met een frisse blik te kijken naar actuele organisatievraagstukken, leert relativeren en de juiste stappen kunt zetten. PLUK biedt de juiste omstandigheden zodat jij kunt floreren.

Prijzen en reserveren

Pas als je de moed toont je weg te gaan, toont de weg zich aan jou

Paulo Coelho

Op weg naar een groenere toekomst

De favoriete kleur van PLUK trainingslocatie is GROEN. PLUK ligt niet alleen midden in het groen, wij proberen ook zoveel mogelijk groene keuzes te maken! Aanwezige zonnepanelen op het Tuinhuis voorzien in zonne-energie, de warmtepomp verwarmt, koelt én ventileert de locatie met de warmte uit de buitenlucht. Voor het opladen van elektrische auto’s zijn enkele parkeerplaatsen uitgerust met laadpalen.

De biologische moestuin en fruitboomgaard voorzien in verse groenten en fruit, en verder maken we zoveel mogelijk gebruik van streekproducten. Binnen het bedrijf zijn verschillende maatregelen genomen om een aantal materialen zoveel mogelijk te recyclen, zoals hergebruik van de oude ijsselsteentjes, de restauratie van een oude glazen kas, en we hebben verschillende meubels van hout uit onze eigen tuin. Verder vind je bij ons plat en bruisend tafelwater in onze eigen PLUK-waterflessen.