Route en parkeren

Adres:

Klein Dongenseweg 13,  5106 AA Dongen

Het verzoek is om te parkeren op de speciaal daarvoor ingerichte parkeerplaats op de Klein Dongenseweg nr 17. Daar is voldoende plaats voor 12 auto’s. Er zijn 2 laadpalen aanwezig. Loop terug naar de weg, sla rechtsaf. Via de stoep bereik je nr 13, waar de ingang van de vergaderruimte zich aan de zijkant van het pand (halverwege de oprit) bevindt. Wanneer de parkeerplaats op nr 17 vol is, kan ook op de oprit bij nr 13 geparkeerd worden

Route:

Vanaf A27 – Afslag Oosterhout/Dongen, weg vervolgen richting Dongen (N629). Sla linksaf naar de Provincialeweg (naar Oosteind). Weg vervolgen naar de Wilhelminalaan. Op de T-splitsing rechtsaf naar de Hoofdstraat, na 300 meter zie je Klein Dongenseweg 13 aan de linkerkant. Parkeren op nr 17.

Vanaf A59 – Afslag Waspik

Rijdt via de Waspikse weg naar ’s Gravenmoer. Sla rechtsaf naar Julianalaan, weg vervolgen naar Emmalaan. Op de T-splitsing bij het benzinestation linksaf naar de Hoofdstraat. Na ongeveer 1 km bereik je Klein Dongenseweg 13. Parkeren op nr 17.

Vanuit A58 – Tilburg

Rondweg (Tilburg noord (N260), rechtsaf naar de Heibloemstraat. Op de T-splitsing naar links (Nieuweweg, Vaartweg). Op de rotonde 3-kwart naar de Gaasjesweg, en de volgende rotonde 1ste rechts naar de Fazantenweg, die overgaat in de Klein Dongenseweg. Na 1 km bereik je het parkeerterrein op Klein Dongenseweg 17.